CONTRACTEAZĂ EIOS
EIOS asigură consultanța tehnică, instalarea termosistemelor cu aplicatori autorizați și echipe proprii specializate, supervizare, cu garanția calității. EIOS oferă prețuri foarte avantajoase pentru materiale de ultimă generație.


Construiești, renovezi sau izolezi, foloseste tehnologia EIOS pentru eliminarea condensului și realizarea unei eficiențe termice maxime! 
 
EIOS oferă în premieră mondială produse inventate de ultimă generație, concept și materiale, precum și o consiliere competentă în vederea punerii corecte în operă a noii tehnologii.

EIOS Thermosystem
Oferta EIOS System, EIOS Sky, EIOS Inside:
Garanția Supraspecificată de 10 ani reprezintă perioada în care ansamblul izolat EIOS nu va suferi modificări vizibile în ce privește acumularea de umiditate și deteriorări, cu prezumția că, dacă în 10 ani aceste modificări nu apar, ansamblul de perete va funcționa similar pe o perioadă nedeterminată.
Prețul pe metru pătrat se formează în urma estimării generale și variază în funcție de complexitatea dizainului, înălțimea construcției, numărul de geamuri etc.
 
Ofertarea este gratuită.
Consultanța și supervizarea lucrărilor este inclusă în preț.
 
Vă stăm la dispoziție pentru oferte în detaliu.
 
Materiale
 
Consulanța de specialitate:

CONTACT

0733446677

office@eios.ro

Deva

LA ÎNCEPUTUL PAGINII